Doorgaan naar inhoud
Climax Rotterdam

Diana

Diana, Spontaan, eerlijk, sexy, heel stout en super geil

Spontaan, eerlijk, sexy, heel stout en super geil op de kamer. Emotie en inzet zijn voor mijn vanzelfsprekend. Ik ben dol op enthousiaste, ondeugende geile kerels…..
Heb een strak lichaam en Sex is wat ik uitstraal.
Climax het bekendste Privéhuis Centrum Rotterdam nabij de Erasmusbrug altijd Gratis Entree.

afspreken hoef niet je kan ook zo binnenlopen, even een rust momentje gewoon ongedwongen Ont-Stressen.

Wil je graag een lekkere Meid ontmoeten een Geile date, stevige massage of Spannende vrijpartij. Altijd nieuwe Dames aanwezig van verschillende nationaliteiten en leeftijden.

Climax is geen animeerbar, bij de ontvangst balie zal de gastvrouw de zelfstandig werkende Dames voorstellen. Als u een keuze heeft kunnen maken. Gaat u met de Dame naar de kamer om heerlijk te genieten, dat kan al Voor €55,- All-In

Wil je knallen en er een feestje van maken Intiem met een Prachtige Dame naar keuze Heerlijk heet Bad en Geile massage alles erop en eraan 1 uur €150,-

De Climax is met 5 Sterren al meer dan 33 Jaar het Privéhuis van Rotterdam met alle benodigde vergunningen, dat garandeert een Veilige, Discrete, Hygiënische geslaagde seksdate.

Eenvoudig en discreet bereikbaar Climax slechts 100 meter vanaf Metro Station Rijnhaven. Ruim parkeren in de buurt mogelijk.

Ongehinderd Binnenlopen zonder bellen of kloppen de buitendeur staat altijd open. Ben je gespannen of wil je eerst nog even bijkomen dan kan je apart even rustig zitten en een filmpje kijken.

Niet alle Dames hebben foto’s op de website en een profiel op de website bij de advertenties vermelden wij alleen Intiem. Maar eigen wensen zijn met de Dames bespreekbaar.

Iedere dag open vanaf 11.00 uur, ook Zondag.

Geen / No Escort

Leeftijd
45
Haarkleur
Blond
Haarkleur
155
Cupmaat
B
Lichaamsbouw
Slank
Afkomst
Nederland
Seksuele voorkeur
Hetero
talen
Nederlands
aanwezig op… Maandag , Dinsdag , Woensdag , Vrijdag , Zaterdag en Zondag